Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Expressen vs. Jim Olsson

Skvallertidningen Expressen hade för en tid sedan ett “avslöjande” av politiska företrädare (dock bara från Sverigedemokraterna) som uttryckt sig olämpligt i kommentarer hos de moderna medierna Avpixlat, Fria Tider och Exponerat. Det måste man tåla om man är folkvald politiker och därmed en offentlig person.

Expressen nöjde sig dock inte med det utan “avslöjade” även helt vanliga privatpersoner som saknade anknytning till Sverigedemokraterna, t ex docenten Jim Olsson som är den som öppnar dörren i klippet nedan. Se och lyssna på den två minuter långa underbara utskällningen av Expressens “reporter” Jimmy Fredriksson!

Expressen har nu dessutom fått backa i detta fall eftersom några citat de påstod Jim Olsson skrivit inte alls hade skrivits av honom och Expressen ber nu åtminstone delvis om ursäkt enligt nedan:

”I Expressens artikel tillskrevs han dock felaktigt två andra kommentarer som skrivits av en annan kommentator på hatsajterna. Den första löd att ”inbördeskriget redan startat” och den andra ”Den totalt ansvarslösa massinvandringen måste kompletteras med återinförande av värnplikten. Endast militära insatser kan stoppa dessa vandaler som hänsynslöst utnyttjar en lamslagen befolkning som inte kan försvara sig.” Expressen ber om ursäkt för de felaktiga uppgifterna”

Jag förstår att Expressen fortsätter använda ordet “hatsajterna” eftersom de är så enormt rädda för dessa nya medier som dagligen plockar läsare från gammelmedierna och Expressens “avslöjanden” blev helt klart en ovärderlig gratisreklam för Avpixlat, Fria Tider och Exponerat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>