Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Socialdemokraternas 1 maj

Socialdemokraterna startade som vanligt sitt “demonstrationståg” nedanför rådhuset. Det inleddes med en kör som sjöng “Välkommen sköna maj” och sedan startade tåget klockan 12.00 med Rödeby Skolorkester i täten. Jag tyckte det var lite mindre deltagare än föregående år, men det kanske var en synvilla. Vissa år sprider de ut tåget så att det ser mycket större ut än det är och ibland är det flera deltagare i varje led än andra år. Det var inte många ansikten jag kände igen där, bara Patrik Hansson (han som vägrade samåka till en skolkonferens ni vet), min gamle arbetskamrat Jan Elmqvist och sen var Yngve Augustinsson en av fanbärarna liksom tidigare år. I övrigt var det idel okända ansikten.

Tåget gick några gator för att sedan avslutas i Hoglands park, där det bjöds musikunderhållning plus gratis bröd med korv, men även kroppkakor och den kön var den klart längsta, säkert hundra personer i kö när jag genade genom parken för att gå hem efter en dag fylld av fotografering! Nedan sju bilder från Socialdemokraternas 1 maj!

Det går som vanligt att klicka på alla bilder i Karlskronabloggen för att få upp en betydligt större variant!

Socialdemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Socialdemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Socialdemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Socialdemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Socialdemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Socialdemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Socialdemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>