Arkiv

Bokbörsen

Sverigedemokraternas 1 maj

Sverigedemokraterna hade för andra året i rad ett litet tält på Stortorget där de delade ut information i form av medlemstidningen SD-Kuriren samt ett nytryckt “vykort” med information om sjuklöverpartiernas nya tandvårdsreform “Betala endast 50 kr för tandvård“. Det var många kända ansikten som informerade, t ex Ola Svensson, Christopher Larsson, Paul Cederholm och Jesper Hård bara för att nämna några och Paul blev även intervjuad av BLT/Sydöstrans utsända reporter. Kanske inte så där jättemånga besökare, men planer smiddes för hur detta ska ändras till nästa år då 1 maj nog kan sägas bli valupptakten till både EU-valet i juni och riksdagsvalet i september! Nedan fyra bilder från Sverigedemokraternas 1 maj på Stortorget!

Sverigedemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Sverigedemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Sverigedemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Sverigedemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>