Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sverigedemokraternas 1 maj

Sverigedemokraterna hade för andra året i rad ett litet tält på Stortorget där de delade ut information i form av medlemstidningen SD-Kuriren samt ett nytryckt “vykort” med information om sjuklöverpartiernas nya tandvårdsreform “Betala endast 50 kr för tandvård“. Det var många kända ansikten som informerade, t ex Ola Svensson, Christopher Larsson, Paul Cederholm och Jesper Hård bara för att nämna några och Paul blev även intervjuad av BLT/Sydöstrans utsända reporter. Kanske inte så där jättemånga besökare, men planer smiddes för hur detta ska ändras till nästa år då 1 maj nog kan sägas bli valupptakten till både EU-valet i juni och riksdagsvalet i september! Nedan fyra bilder från Sverigedemokraternas 1 maj på Stortorget!

Sverigedemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Sverigedemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Sverigedemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Sverigedemokraternas 1 maj 2013 i Karlskrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>