Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Expo-Manhammar gör bort sig igen

Tidigare lokalpolitikern i Karlskrona, Magnus Manhammar gör åter bort sig i en krönika i Sydöstran som han kallar “Fascister i riksdagen” som då givetvis syftar på Sverigedemokraterna. Det finns en bra sammanfattning av Manhammars misslyckade politiska karriär i Socialdemokraterna i Exponerats artikel på länken nedan så jag drar inte den här. Efter misslyckandet fick Manhammar anställning på vänsterextremistiska EXPO liksom sin tidigare partiledare Mona Sahlin.

Hela artikeln är fylld av massor av faktafel kring ideologierna nazism, kommunism och islam och mycket baserar sig på “historikern” Henrik Arnstads teorier, samme Arnstad som just bara för en kort tid sedan blev avslöjad att han inte har någon examen och alltså inte har rätt att kalla sig historiker.

BLT/Sydöstran tillåter ovanligt nog kommentarer (även om de förhandsmodereras), men de har faktiskt släppt igenom, just nu 35 kommentarer som alla är negativa! Jag avslutar med ett citat från ett inlägg som jag till fullo instämmer i!

“jannejakan”: Hela din artikel faller, Magnus, när du hänvisar till en historiker som inte är historiker. Arnstad har ljugit om sin utbildning och hans karriär som “historiker” lär med säkerhet vara över…
Alltså, Magnus, ett råd: I dagens internetvärld kan vi, de dumma bonnjävlarna och vanliga lågutbildade arbetarna, hitta information på egen hand. Att som du hålla på och ljuga i dina artiklar, det håller inte längre. Kanske lurar du fortfarande några få, men för de flesta av oss framstår du som avklädd.
(Hela inlägget finns att läsa under kommentarerna på länken till BLT/Sydöstran nedan)

BLT/Sydöstran: “Fascister i riksdagen”

Exponerat: “Nu har EXPO:s spjutspetskompetens varit i farten igen!”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>