Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tänkvärda ord av Umit Dag!

Ta sex minuter av din tid och lyssna på nedanstående inlägg i debatten om skolavslutningar i kyrkan. Det är Umit Dag, till vardags truckförare i Västerås, som levererar en chockerande politiskt inkorrekt åsikt i Tänkvärt i radions P4. Alla gummiryggar till rektorer och politiker som till varje pris ska anpassa sig efter den nya ideologin som redan fått alldeles för stort fäste i Sverige måste vara helt chockade.

2 comments to Tänkvärda ord av Umit Dag!

 • Nalli

  Censur på Sveriges Radio.
  Detta blev borttagit tre gånger på SR om Umit Dag som jag skrev.

  Umit Dag hur bar du dig åt för att få in detta i Sveriges Radio då PK-median består av MP och Kommunister som avskyr Sverige och Svenska traditioner.?

  Det blev för hett för dem så de har plockat bort Umit Dag.
  (Det går att komma in via länken från dig)

  • Karlskronabloggen

   Ja, Nalli kan tänka mig att den kommentaren inte föll i god jord hos vänsterextremisterna på SR där 52 % röstar på Miljöpartiet och om jag minns rätt över 20 % ytterligare på Vänsterpartiet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>