Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ett måste för alla med anknytning till Hästö

För några dagar sedan började nedanstående häfte med gamla Hästöbilder att säljas. Det är Göran Mårtensson, som bott på Hästö hela sitt liv och med ett genuint intresse för Hästö, som sammanställt häftet och valt drygt 30 gamla bilder från Hästö. Jag samlar ju själv gamla vykort, men här finns många unika vykort jag knappt sett tidigare plus många helt unika bilder lånade från olika personer som är bosatta på Hästö.

Ett absolut måste för de som är intresserade av Hästö och öns historia och kanske en perfekt julklapp till någon nuvarande eller gammal Hästöbo?

Häftet är på 36 sidor om man räknar omslaget som har tre mycket fina färgbilder och sedan är inlagans bilder i svartvitt med beskrivande texter till varje bild. Jag kan helt klart rekommendera ett köp och det är bara att kontakta Göran på något av nedanstående sätt! Häftet kostar 80 kronor vid hämtning enligt överenskommelse eller om det ska skickas 90 kronor inklusive porto.

Göran Mårtensson
0455-14038
0705-914038
goranhasto@hotmail.com

Ett måste för alla med anknytning till Hästö

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>