Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Audition” för “Mello”?

Länge sedan jag besökte Wachtmeister Galleria från nordöstra sidan, men idag stannade jag till lite när jag möttes av musik och vacker sång. Vet inte vad det var för arrangemang, men antar det var en “audition” inför större musiktävlingar som Melodifestivalen, eller “Mello” som det numera tydligen heter? Det var ingen större publik, men de fem-sex killar som satt på golvet applåderade vilt! De fick också visst gehör av de gäster som satt på sina stolar vid vid stambordet i kaféet, precis som jag minns från flera år tillbaka i tiden.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>