Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Vilket är det värsta sveket?”

Visserligen ett mycket gammalt klipp, men jag får faktiskt hålla med Tony här! Det har varit ett otroligt strul med mitt fiberbredband senaste tiden. Om sen felet ligger hos Bredband2, Affärsverken, mitt vägguttag, min router, mina kablar eller min dator får väl framtiden utvisa. Det märkliga är att bredbandet försvinner på kvällen eller natten för att sedan plötsligt gå igång på morgonen. Självklart startar jag om routern flera gånger, datorn ibland och provar med kabel direkt från dator till bredbandsuttaget och även skifte mellan tre olika kablar. Inget hjälper dock, men sen plötsligt mellan klockan sex och sju på morgonen går allt igång igen med kabel från dator till router och från router till vägguttag.

Nu är det ju inget jätteproblem utan mest irriterande eftersom jag använder datorn till 95 procent ut mot internet. Jag kommer ju ut via mobilen med låg hastighet och även via min låne-Ipad som har snabbt mobilt bredband. Men det är ändå inte samma bekvämlighet som att kunna använda datorn utan avbrott hela tiden.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>