Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Intressant bild från 2010

Har bläddrat mycket bland gamla bilder senaste veckan och hittar efterhand en del intressant som inte alls varit vad jag letat efter. Här ett exempel från augusti 2010 då tidigare statsrådet och dåvarande riksdagsmannen Thomas Östros (S) var på besök vid Klaipedaplatsen. Anledningen var valrörelsen 2010 som just startat på allvar och snart kom valstugorna på plats på Stortorget. Var runt och tog många bilder senare när stugorna var på plats och där är många kända profiler som rullar förbi på bilderna.

Bilden nedan är del av en översikt under Thomas Östros tal och nog är det väl nuvarande kommunstyrelsens ordförande och kommunalrådet Sandra Bizzozero (S) som rättar till luggen och råkat komma med på bilden. Jag hade ingen aning om vem hon var och inte heller nuvarande kollegan i kyrkorådet Sven Siwe (S) som står till vänster och delar ut äpplen.

Tittar man lite längre bort (mellan Sven och Thomas) sitter tidigare dubbla ministern Claes Elmstedt (C) och lyssnar vid serveringen på Lennarths Konditori. Claes var riksdagsman 1965-1984 och avslutade sedan karriären som landshövding på Gotland åren 1984-1991 innan han återvände till Blekinge.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>