Arkiv

Bokbörsen

Dags att uppdatera igen!

Jag får be om ursäkt för att det inte varit några uppdateringar i Karlskronabloggen sedan i juli, förutom ett förinlagt inlägg den 10 augusti. Jag har varit sjuk till och från under denna period och har varken orkat med uppdateringar eller något annat vettigt.

Idag lyckades jag dock försenat leverera Föreningen Gamla Carlscronas medlemsblad Kaulskroniten till tryckeriet och klarade även promenaden till Fredrikskyrkan där jag förtidsröstade i Kyrkovalet. Sen även handling i Wachtmeister Galleria innan det var dags att gå hem och sova en stund.

Så nu ska det förhoppningsvis bli uppdateringar, om inte dagligen så åtminstone nästan dagligen framöver.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>