Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

1:a maj för tre år sedan

Som framgick av föregående inlägg blev det ingen traditionell Reveljmarsch med Marinens Musikkår på 1 maj utan endast en digital sådan på internet, med bl a ett trevligt tal av Föreningen Gamla Carlscronas ordförande Rolf Andersson utanför föreningslokalen på Alamedan 11.

Det blev heller ingen aktivitet med SD KarlskronaStortorget. Därför blir det en humoristisk reprisbild från 2017 när riksdagsman Magnus Persson först höll ett mycket bra tal på torget och sedan höll en lika bra föreläsning i Konserthusets foajé.

Efteråt skojade från vänster Kenneth “Pelle” Johnsson, Paul Melén och Magnus Persson lite med en av Socialdemokraternas skyltar från deras i mitt tycke märkliga demonstrationståg där de “demonstrerar” mot sin egen politik. Foto: Christopher Larsson. (min kamera var tyvärr ur funktion vid tillfället).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>