Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Välbesökt årsmöte i SD

SD Karlskrona höll idag årsmöte inför nästan 60 medlemmar. Mötet inleddes med det tända ljuset mitt i bilden nedan följt av en tyst minut för Alf Stålborg som var med från allra första början för Sverigedemokraterna i Karlskrona. Alf blev nästan 90 år gammal och vi är många som kommer att sakna honom.

Därefter klarades årsmötets 25 punkter av på nästan exakt 50 minuter och alla punkter godkändes med acklamation, liksom alla valberedningens förslag till ny styrelse, revisorer o s v. Trevligt också att partisekreterare Richard Jomshof deltog och även gav en kort hyllning till SD Karlskrona!

På bilden nedan presenterar senare omvalde ordföranden Christopher Larsson partiets verksamhetsberättelse för 2016 inför bl a mötesordföranden Christer Leksell och mötessekreteraren Lotta Antman. Christopher presenterade även lokalavdelningens mål för 2017. Medlemsantalet ökade under 2016 från 210 till 240, men målet för 2017 är att öka till 300 medlemmar. När det gäller kandidater inför riksdags-, landstings- och kommunalvalen 2018 ser det bra ut med redan 36 personer som godkänts i Karlskrona, men målet är satt till att ha minst 60 lokalkandidater i god tid till valet. En annan målsättning är en dryg fördubbling av antalet ledamöter i Karlskrona kommunfullmäktige från 11 till 25 för SD efter valet den 9 september 2018.

Välbesökt årsmöte i SD

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>