Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

KHK i SHL även 2017/18

Igår säkrade Karlskrona HK kontraktet i högsta hockeyligan SHL efter en säsong där laget dalat från första plats till tionde. Nu är det dock med sex omgångar kvar helt klart att laget även får spela i SHL även säsongen 2017/18 (såvida inte några ekonomiska problem skulle påverka detta framöver). Följde matchen i en av gratisströmmarna och och det var helt klart KHK:s bästa match på länge och segern mot Luleå med 3-1 var solklar. Med sex omgångar kvar blir det nu en kamp mellan Luleå, Djurgården och Karlskrona om två platser (9 och 10) till “play-in” där lagen på platserna 7-10 får göra upp om två platser till kvartsfinalerna.

KHK i SHL även 2017/18

Mattias Karlssons slagskott har just letat sig in i målet bakom Luleås målvakt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>