Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Löpning i 24 timmar

Senaste dygnet har det pågått en “24-timmars” löpning i Växjö och jag råkade titta in och följa slutet i direktsändningen. Det fanns även “6-timmars” och “12-timmars” för de som inte ville springa ett helt dygn. Skärmdumpen är från då det återstod bara drygt sex minuter av loppet och visar nummer 155, Peter Lendrop från Team Blekinge LF (med blå keps) som slutade på en imponerande fjärdeplats i loppet! Peter sprang 480 varv och totalt 179 117 meter, dvs nästan 18 mil! Segrade i loppet gjorde Ivar Bretan från Stockholm, som märkligt nog sprang i motionsklassen. Ivar fullbordade 603 varv på banan, eller 224 996 meter, dvs 22,5 mil eller ungefär som att springa från Karlskrona till Malmö på ett dygn.

Springa i 24 timmar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>