Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Trevligt riksdagsbesök…

“Lövmarknaden” dagen innan midsommarafton kan som tidigare sagt betraktas som “Karlskronas Nationaldag” och givetvis fanns Sverigedemokraterna på plats med information idag! Det är en tradition sedan många år tillbaka och platsen mellan den vanliga marknaden på Stortorget och den gammaldags marknaden i Amiralitetsparken är helt perfekt. Det var full bemanning med drygt ett tiotal medlemmar totalt under för- och eftermiddag.

första bilden har förmiddagspasset just fått upp tältet och Camilla Karlman och Mats Mattiasson har tagit plats tillsammans med fotograferande bloggskrivaren och Ronnie Nilsson som båda är utanför bilden.

andra bilden fick vi ett mycket trevligt besök av riksdagsman Magnus Manhammar från Socialdemokraterna som faktiskt tog med sig ett exemplar av alla 15 flygblad plus SD Karlskronas budget för 2017. Jag tror inte Magnus funderar på att byta parti, men jag tycket det är mycket positivt när politiska motståndare vill sätta sig in i verkligheten och ta del av andra partiers budskap. Magnus är för övrigt alltid mycket trevlig att diskutera med trots att vi inte har samma politiska åsikter och jag har tidigare visat bilder och gratulerat till hans lyckade personvalskampanj vid valet 2014 som ledde till att han tog plats på “Blekingebänken” i Sveriges Riksdag med Richard Jomshof (SD) som bänkgranne. Magnus till vänster på bilden bredvid Camilla Karlman i mitten till höger Mats Mattiasson i profil.

tredje bilden är det eftermiddag och Åsa Larsson och Göran Eklund pustar i värmen i tältet medan Lotta Antman och Christopher Larsson är på hugget och delar ut informationsblad till förbipasserande.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att det var MÅNGA och faktiskt enbart trevliga besökare vid tältet under hela dagen! Vilken enorm skillnad mot för bara fem-sex år sedan! Det börjar hända saker och jag skulle personligen bli mycket förvånad om inte Sverigedemokraterna blir Sveriges största parti vid valet 2018.

Sverigedemokraterna på Lövmarknaden 2016

Sverigedemokraterna på Lövmarknaden 2016

Sverigedemokraterna på Lövmarknaden 2016

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>