Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Brexit” är ett faktum!

För en gångs skull hade de engelska spelbolagen helt fel i sina prognoser över gårdagens folkomröstning i Storbritannien då “Brexit“-sidan vann en relativt klar seger, vilket innebär att Storbritannien lämnar den Europeiska Unionen (EU). Spelbolagen brukar ha rätt och de hade “Bremain“-sidan som solklar favorit sista dagen, så mycket överraskande att det blev ett utträde. De olika opinionsmätningarna som presenterades sista veckan hade varierande resultat, men spelbolagen brukar alltid ligga rätt, så märkligt att de misslyckades helt nu!

Karismatiske och populäre Nigel Farage som är partiledare i den främsta EU-motståndaren UKIP (United Kingdom Independent Party) kommer här med sitt segertal när det i princip stod klart att Storbritannien skulle lämna monsterunionen EU.

Sverigedemokraterna kan också ta åt sig åtminstone en liten del av äran till utträdet eftersom partiets EU-politiker Peter “Nalle” Lundgren turnerat tillsammans med Nigel Farage runt om i landet och deltagit i otaliga debatter i engelska medier.

Peter "Nalle" Lundgren på Facebook

Nedan en bild på Peter “Nalle” Lundgren i en av UKIP:s turnébussar.

Peter "Nalle" Lundgren på Facebook

För övrigt tjänade Nigel Farage lite pengar på valresultatet när han här den 3 juni satsade tusen pund (£1000) hos Ladbrokes på ett utträde. Då var oddset bara “5/2”, dvs 2,5 gånger insatsen så jag hoppas han satsade lite mer just innan vallokalerna öppnade för då var oddsen mer än det dubbla!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>