Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Alternativ TV på julafton

Det har varit massiv kritik i sociala medier mot “oberoende” SVT:s val av programvärd under deras julaftonsprogram och den kritiken delar nog de allra flesta i Sverige. Dock finns det nu många alternativ att ta del av på nätet. Bland många andra gör Arne Weise comeback som julvärd i en nätkanal och fotbollslaget AIK har också sändning på sin kanal. För min del blir det att kolla på Sverigedemokraternas julprogram, som spelades in förra veckan och sänds på nätet. Nedan en bild från inspelningen med Richard Jomshof, Mattias Karlsson, Paula Bieler och Jimmie Åkesson. I mitten även “Bävern” från EU-kampanjen som fått en hedersplats!

Alternativ TV på julafton

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>