Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra informationsblad!

Förre riksdagsmannen Thoralf Alfsson i Kalmar har gjort ett mycket informativt informationsblad om Sveriges havererade massinvandring. Här redovisas de astronomiska kostnader som mörkläggs i svenska gammelmedier, t ex kostnaderna för “ensamkommandebluffen”. Ett exempel: Bara på FEM MÅNADER har kostnaderna för s k “ensamkommande barn” ökat med 28 miljarder kronor vilket är betydligt mer än vad hela kostnaden för Polismyndigheten är på ETT helt ÅR. I bladet finns även många jämförelser med övriga nordiska länder för att läsaren ska förstå hur totalt extremt Sverige sticker ut i en jämförelse.

Informationsbladet är självfinansierat genom generösa bidrag från läsare på Thoralfs blogg och det går t o m nu att få en liten bunt gratis via post, eller en liten större bunt för en mycket liten kostnad för de som själva vill sprida informationen vidare. Läs mer om detta på Thoralfs eminenta blogg:

Thoralf Alfsson: “Diskussioner under julhelgen”

Nedan kommer hela infobladet som är i A5-format med fram- och baksida.

Thoralf Alfsson: "Diskussioner under julhelgen"

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>