Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nytt “superrekord” för SD!

Tre omtumlande opinionsmätningar presenterades idag och i den sista från Sentio, som alltid brukar ligga närmast faktiskt valresultat, rusar Sverigedemokraterna till 22,1 procent och är mindre än två procent ifrån att vara Sveriges största parti!

Dock inte helt oväntat eftersom Sentios undersökning till stor del är gjord efter Alliansens svek mot sina väljare att fullfölja Decemberjuntan genom att inte rösta på sin egen budget i tisdags. En annan bidragande orsak är givetvis också Jimmie Åkessons återkomst som partiledare och hans briljanta insatser i partiledardebatterna både i SVT och i Sveriges Riksdag.

Nytt "superrekord" för SD!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>