Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

TV4: “SD går som tåget”

Sverigedemokraterna slår, liksom i nästan alla opinionsmätningar just nu, nytt All-Time-High i TV4/Novus undersökning med 18 procent. Helt klart är att svenska folket nu har börjat vakna på allvar och snart kommer 20-procentsgränsen att brytas. Som någon “expert” uttryckte det i SVT förra veckan är det inte längre frågan OM Sverigedemokraterna passerar Moderaterna och blir näst största parti utan en fråga om NÄR det sker. Så länge Sverigedemokraterna är det enda oppositionspartiet kommer garanterat uppgången att fortsätta.

TV4: “Novus: Mp backar – SD får ny toppnotering”

TV4: "SD går som tåget"

Samtidigt kom Metro och YouGov med sin undersökning för juni månad och där når Sverigedemokraterna sin högsta siffra någonsin i en opinionsmätning med 20,1 procent! Tidigare rekordet var 19,7 procent i maj månad.

“Metro/YoGov: Yougov: Stödet för SD ökar – bästa resultatet sedan valet”

Sverigedemokraterna för första gången över 20 procent i en opinionsmätning

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>