Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Desperation i gammelmedier

Desperationen inför nyvalet i mars nästa år sprider sig i svenska gammelmedier och de verkar just nu tävla i att försöka smutskasta Sveriges snabbast växande parti Sverigedemokraterna. Först var det uppdragande av en gammal motion av Kent Ekeroth där han enligt rubriken “vill registrera utlänningar” när det i själva verket gällde “registrering av dömda brottslingar” oavsett om de är svenskar eller av utländsk härkomst. Sen var det Södertäljepolitikern Tommy Hansson som påstods “förespråka tortyr” som förhörsmetod med anledning av ett drygt fem år gammalt blogginlägg där han skrev om skendränkning vid helt extrema undantagsfall. Igår var det dags för partisekreterare och andre vice talman Björn Söder att påstås ha sagt att “judar och samer är inte svenskar”, vilket är rent nonsens om man läser hela artikeln och sätter den i sitt sammanhang.

Desperation i gammelmedierna när Sverigedemokraterna växer så det knakar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>