Arkiv

Bokbörsen

Kul reklam, men konstigt…

… att inga vänstertomtar eller “politiskt korrekta” människor reagerat på denna reklam som finns i skyltfönstret på en glasögonaffär på Ronnebygatan och meddelat gammelmedierna! Idag ändras ju namn på bakverk – seriealbum och barnböcker censureras och allt kallas Sveriges mest uttjatade ord “rasism“. De senare fallen borde kallas “historieförfalskning” och är ungefär samma sak som skedde i de gamla kommunistdiktaturerna. Skyltningen på bilden är enbart rolig, men det skulle förvåna mig mycket om den inte snart blir borttagen.

Kul reklam, men konstigt...

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>