Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Glad Midsommar 2014

I min vykortssamling finns inte bara vykort från Karlskrona utan även från andra samlarområden och här kommer ett “Glad midsommar” från Karlskronabloggen. Detta trevliga vykort ingår i en serie tyska vykort från cirka 1910, men det framgår tyvärr inte hur vackert vykortet är i verkligheten eftersom det är tryckt i relief och alltså upphöjt (“embossed” på vykortsspråk) så att man verkligen kan känna med fingrarna på bilden. Sen gör det ju inte saken sämre att vykortet verkligen skulle kunna vara från skärgården i Karlskrona!

"Glad Midsommar" 2014

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>