Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie och Kristina talar

Jag har visat många bilder från Jimmie Åkessons olika tal tidigare i Karlskronabloggen men även på Kristina Winberg när hon var i Lyckeby för fem dagar sedan, så jag tänkte nöja mig med dessa två bilder just på själva talen! Båda talen handlade om EU-valet den 25 maj och om hur viktigt det är att verkligen gå och rösta på Sveriges enda EU-kritiska parti, som vill lämna monsterunionen så snart det finns möjlighet!

Jag sparar dock många andra bilder för framtida bruk just från själva talen. Det var ett rejält folkliv runt platsen och det blir mer intressant att visa dessa bilder från tillställningen och de kommer strax i separata inlägg!

Jimmie Åkesson och Kristina Winberg talar på Stortorget i Karlskrona den 2 maj 2014

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>