Arkiv

Bokbörsen

Dags för Kaulskroniten 1-2013

Dagens Bild kommer från igår eftermiddag då jag besökte Föreningen Gamla CarlscronaAlamedan 11 för att få allt material till “Kaulskroniten” nummer 1-2013. Det är ordförande Göran Mårtensson till vänster och redaktören Sten A. Petersson till höger som går igenom allt material innan vi kopierade över alla texter och bilder till mitt medhavda USB-minne. Sten A. Petersson var initiativtagare till Kaulskroniten och påbörjar nu sitt 27:e år som redaktör för medlemstidskriften. Imponerande! Besök föreningen på deras hemsida!

Dags för Kaulskroniten 1-2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>