Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

16,2 procent LO-medlemmar skulle rösta på Sverigedemokraterna

I morse presenterades en undersökning från Sifo Opinion att 16,2 procent av Landsorganisationens (LO:s) medlemmar skulle rösta på Sverigedemokraterna ifall det var val idag. Det var chefen Toivo Sjörén som presenterade undersökningen, som inte är det minsta förvånande för min del. Svenska folket har börjat vakna och hittat till alternativa medier som Avpixlat och kan läsa om både verkligheten i Sverige och om Sverigedemokraterna och sedan bilda sig en egen uppfattning om tillståndet i Sverige.

En annan bidragande faktor är alla s k “utbildningar” från vänsterextremistiska EXPO, som med statliga och fackliga bidrag försöker indoktrinera bl a LO-medlemmar att “rösta rätt”. Om jag inte missminner mig är det t o m gamle Karlskronabekantingen Magnus Manhammar (S), som drev en misslyckad personvalskampanj till riksdagen 2006, som är en av “utbildarna”.

Jag känner rätt många personer som jobbar inom industrin och har pratat med tre som gått just en sådan “utbildning” och de skrattar bara gott åt dessa “utbildningar” när detta kommer på tal i fikarummen och för mig är det obegripligt att EXPO, fackorganisationerna och gammelmedierna inte fattar att sådant trams bara får precis motsatt effekt! De verkar tro att vanliga arbetare inte har en hjärna och kan tänka själva utan kan indoktrineras på samma sätt som i t ex gamla Sovjetunionen eller DDR. Expo kör liknande indoktrinernande “utbildningar” även i skolorna, men med tanke på resultaten i Skolval 2010 ser det ut att vara lika verkningslöst där, vilket naturligtvis beror på att det är svenska ungdomar som allra mest drabbas av den totalhavererade massinvandringspolitiken, bl a i form av problem i skolorna med minskande resultat som följd.

Förmodligen dröjer det inte länge förrän Sverigedemokraterna även passerar Socialdemokraterna som största parti inom LO-kollektivet! Relaterade artiklar nedan:

Sveriges Television: “Var sjätte LO-medlem skulle rösta på SD”

Avpixlat: “Var sjätte LO-medlem skulle rösta på SD vid val idag”

Aftonbladet: “SD näst störst bland LO-medlemmar”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>