Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Firar lucia med gamla luciabilder!

Dagens gamla bild blir 36 gamla vykort på alla Karlskronas lucior under åren 1942 t o m 1977. De kommer från en liten samling jag hittade på en loppmarknad i Ronneby för många år sedan. Karlskronas första lucia korades 1939 vykorten gavs ut av Blekinge Läns Tidning åtminstone fr o m 1941 (det hittade jag vid ett senare tillfälle) t o m år 2000 då vykortsutgivningen slutade. Vissa år finns bara vykort på luciorna, men andra år finns vykort även på hela gruppen med de andra kandidaterna som då fick vara tärnor.

Alla Karlskronas lucior 1942-1977

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>