Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kul, men med många fel

Från SVT Humor hämtas detta klipp om turerna kring Vattenborgen Stortorget i Karlskrona. Jag står helt bakom Karlskronaalliansens tankar i detta ärende, men tycker ändå att klippet är humoristiskt och skickligt gjort, även om en del kommentarer naturligtvis är väldigt överdrivna och enbart gjorda för att locka till skratt.

Sen återstår väl att se vad som händer i kommunfullmäktige på torsdag och om affären klubbas igenom. Alla handlingar finns att ta del av på kommunens hemsida och jag har skummat igenom de viktigaste ekonomiska handlingarna och tycker det ser helt OK ut på alla sätt, förutsatt att de två oberoende värderingarna är korrekta.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>