Arkiv

Bokbörsen

Gullanrullan i Karlskrona

Hittade två alldeles nya trevliga filmer om Karlskrona YouTube. Det är “Gullanrullan” (Åsa Forsman) med co-driver Johanna och hunden Zorro som åker runt i sin husbil i södra Sverige och filmar de olika besöken, men även problemen med husbilen.

Dessa två filmer handlar om besöket i Karlskrona där de bl a i del 2 fick problemen med bilen fixade hos Rudvi Fritid. Även fina vyer från bl a Kungsbron och Stumholmen plus besök på Elsas lilla krog. Del 1 handlar om resan mot Karlskrona plus inlämning av husbilen hos Rudvi samt en regnig promenad längs gatorna på Trossö och Stortorget.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>