Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fjärde manifestationen

Idag var det dags för den fjärde manifestationen för Ukraina Klaipedaplatsen. Dagens talare var Ingela Gånedahl (MP) och Katarina Vastamäki (V). Det var inte alls lika stor uppslutning av åhörare som vid tidigare tre tillfällen, men det berodde nog till stor del på att många inte visste att det skulle bli någon manifestation idag förrän tidigt i morse.

Ingela Gånedahl var först ut att tala och tyvärr blev det ett alldeles för långt tal och inte alls liknande de korta anföranden om Ukraina på några minuter vardera som tidigare sex talare under tre tidigare måndagar hållit. Här handlade det till stor del om “flyktingpolitik” i allmänhet och försvar av Sveriges tidigare helt vanvettiga politik inom detta område.

Ingela Gånedahl (MP) höll dagens första tal.
En del av pupliken under det första långa talet.
På plats från SD Karlskrona fanns från vänster Christer Leksell, Janne Sjöholm, Sanna Svennesson, Rose-Marie Leksell, Ronnie Nilsson, Christopher Larsson plus en skymd Yvonne Svennesson samt fotografen/bloggskrivaren.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>