Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Webbsänd begravning

Som jag skrev i föregående inlägg hade jag tyvärr ingen möjlighet att närvara vid min vän och skolkamrat Lennart Svenssons begravning och efterföljande minnesstund. Törnkvists Begravningsbyrå hade dock ordnat med direktsändning från begravningsceremonin i Wämö kapell och även från kyrkogården när kistan sänktes ned.

En mycket fin begravning och det fungerade faktiskt rätt bra att ta del via webben, enda nackdelen var att det var omöjligt att höra vad officianten framförde. Dock var det inga problem med ljudet när musiken spelades.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>