Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Städning i antikaffären

På besök i närheten noterade vi att dörren till tidigare Karlskrona AntiktAlamedan 8 var öppen, så det blev ett kort besök där. Affären har för det mesta varit stängd sedan tidigare ägaren gick bort i december förra året. Nu ska tydligen huvudlokalen städas ur, men om jag förstod det rätt blir det fortsatt verksamhet i helt ny regi i den intilliggande mindre lokalen som har adress på Drottninggatan (rödmarkerad på bilden). Gjorde även ett besök där, men det var ganska tomt och ännu inget av intresse.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>