Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Korvförsäljningen gick bra!

Redan så här vid tiotiden på förmiddagen verkade korvförsäljningen i Hoglands park gå mycket bra för loppisarrangören IFK Karlskrona. Jag hoppas verkligen att det går bra för föreningen och att de tjänar pengar på dessa trevliga sommarloppisar i parken. Enligt uppgift debiterar Karlskrona kommun en rätt saftig summa för att transportera alla bord mellan Vämöparken och Hoglands park varje tisdag. Dock var det idag helt klart betydligt fler säljare än vanligt och det var perfekt väder, förutom en liten regnskur som kom strax innan lunch. Så förhoppningsvis fick “IFK” in betydligt mer än kostnaden.

Det kostar 150 kronor per bord och nästa tisdag är det inte alls omöjligt att bloggförfattaren bokar ett bord. Det var säkert snart tio år sedan jag sålde på loppis senast i Ronneby och även någon gång i Vämöparken!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>