Arkiv

Bokbörsen

(S) på 1:a maj 2019

Socialdemokraterna hade som vanligt sin samling i Hoglands park, men demonstrationståget startade utanför Rådhuset Stortorget. Några bilder från parken blir det inte, men jag fick en pratstund med min kollega i Arbetsmarknadsnämnden Lars Brissmalm på min egen väg upp mot Stortorget. En mycket trevlig man som numera är heltidsanställd som politisk sekreterare av Socialdemokraterna i Karlskrona.

I vit jacka längst fram leder Lars Brissmalm tåget vidare genom Karlskronas gator ned till Hoglands park.

Från vänster på Borgmästaregatan syns Christina Mattisson i Region Blekinge, kommunalrådet Sandra Bizzozero och riksdagsman Magnus Manhammar. Framför dem går försvarsminister Peter Hultqvist som var huvudtalare i Hoglands park. Bredvid honom Elina Gustafsson som bl a är nyvald ordförande för Socialdemokraterna Karlskrona.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>