Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

(S) på 1:a maj 2019

Socialdemokraterna hade som vanligt sin samling i Hoglands park, men demonstrationståget startade utanför Rådhuset Stortorget. Några bilder från parken blir det inte, men jag fick en pratstund med min kollega i Arbetsmarknadsnämnden Lars Brissmalm på min egen väg upp mot Stortorget. En mycket trevlig man som numera är heltidsanställd som politisk sekreterare av Socialdemokraterna i Karlskrona.

I vit jacka längst fram leder Lars Brissmalm tåget vidare genom Karlskronas gator ned till Hoglands park.

Från vänster på Borgmästaregatan syns Christina Mattisson i Region Blekinge, kommunalrådet Sandra Bizzozero och riksdagsman Magnus Manhammar. Framför dem går försvarsminister Peter Hultqvist som var huvudtalare i Hoglands park. Bredvid honom Elina Gustafsson som bl a är nyvald ordförande för Socialdemokraterna Karlskrona.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>