Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Karlskrona Seniorfestival

Igår var det “Seniorfestival” på Stortorget och det var faktiskt en rätt trevlig tillställning med många utställare allt från Landstinget och PRO till Toyota! Det var inte sådär jättemånga människor där på eftermiddagen och det var underhållning från scenen, men inte så många som lyssnade. Vet tyvärr vad den gitarrspelande och sjungande mannen heter, men jag antar att det var fler åhörare på plats under onsdagen då det var Arja Saijonmaa som stod för sången. Nedan kommer tre okommenterade bilder.

Karlskrona Seniorfestival 2017

Karlskrona Seniorfestival 2017

Karlskrona Seniorfestival 2017

På vägen hem träffade jag sedan riksdagsman Magnus Manhammar från Socialdemokraterna och det blev ett mycket trevligt och intressant samtal. Kul att kunna diskutera trots att vi tycker helt olika i vissa frågor!

Någon bild på Magnus tog jag inte igår, men när vi träffades på Lövmarknaden 2014 tog jag denna bild just när Magnus tagit en paus på trappan till rådhuset. Han hade tidigare gjort ett misslyckat försök att “kryssa” sig in i Sveriges Riksdag, men i valet 2014 fick han tillräckligt många personkryss för att komma in bland dessa 349 ledamöter. Säkert var hans närvaro just på Lövmarknaden en bidragande orsak till denna lyckade kampanj!

Magnus Manhammar (S)

Även kvällen gick i politikens tecken då SD Karlskrona hade information inför det mycket viktiga Kyrkoval 2017 den 17 september. Även morgondagen ägnas till SD Karlskrona och ett pass på S:t Jacobi Marknad i Lyckeby.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>