Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Öjerskogs självbiografi

En Karlskronaprofil på 1980- och 1990-talen var tveklöst Peter Öjerskog och de flesta minns nog mest hans intensiva arbete mot fartkameror och parkeringsmätare. Men Peter har många strängar på sin lyra och har numera pensionerat sig helt och bosatt sig i Thailand. Han har nu också publicerat sin självbiografi “PÖ om PÖ” på sin hemsida och berättar om livet från födseln 1953 till dagens liv i Thailand.

Karlskrona kom in i bilden 1977 när Peter och hans bror Gunnar startade stadens första hamburgerrestaurang “Uncle Sam´s”Drottninggatan och sedan blev det många år i Karlskrona även som journalist på BLT, chefredaktör på tidskriften 4 Wheel Drive mm.

Layouten på hemsidan med självbiografin lämnar kanske en del att önska. men det är oerhört självutlämnande och intressanta texter, så jag kan helt klart rekommendera läsning! Jag är säker på att många läsare kommer att hitta många gamla nyheter från Karlskrona som de aldrig ens hört talas om tidigare och det är många både kända och okända Karlskronaprofiler som passerar revy i texterna!

Det är bara att klicka på bilden nedan så går det att läsa kapitel för kapitel.

Peter Öjerskogs självbiografi "PÖ om PÖ"

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>