Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Stefan Löfvén tramsar vidare

Gårdagens partiledardebatt i SVT Agenda blev precis som förväntat med Sverigedemokraterna i blickpunkten och frågan hur Sverige ska styras efter valet 2018 när Sverigedemokraterna kommer att ha en ännu större vågmästarroll än idag. Statsminister Stefan Löfvén tramsade vidare med de vanliga personangreppen på Jimmie Åkesson, men Jimmie hade bra svar på tal. Som väntat fick Jimmie också påhopp om de senaste “skandalerna” (som gammelmedierna envisas att kalla dessa). Vem som vann debatten gick det faktiskt för en gångs skull att rösta om på både SVT och Nyheter 24 och Jimmie Åkesson har en solklar ledning med mellan 65 och 75 procent av rösterna och jag kan bara hålla med.

För övrigt kastar Stefan Löfvén “sten i glashus”, vilket nedanstående bild får illustrera.

På tal om tvångssteriliseringar bodde jag under fem år granne med ett äldre par som fick sitt barn tvångsaborterat följt av tvångssterilisering av kvinnan. Hon och pappan till det aborterade barnet bodde ihop hela sina liv och det är möjligt att de skulle haft svårt att uppfostra ett barn, men idag hade samhället ställt upp med resurser. I mannens fall var det dessutom i första hand ett fysiskt handikapp som var problemet.

Stefan Löfvén tramsar vidare

T o m vänsterstyrda Stiftelsen Expo tar avstånd från Stefan Löfvéns uttalande om hakkors.

Expp: Inga hakkorsflaggor på SD:s möten

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>