Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Så enkelt är det…”

Faktiskt klockrent formulerat i denna intervju av mannen från dagens demonstration på Norrmalmstorg i Stockholm som gammelmedierna försöker förminska i omfattning. Några skriver om “hundra deltagare” när det i verkligheten var mångdubbelt fler och det finns många fler klipp i sociala medier där detta framgår. Långsamt verkar den sovande delen av Sveriges befolkning att vakna, eller kanske är det så att fler och fler nu vågar ta steget att reagera mot samhällskollapsen? Jag lutar åt det senare med tanke på hur många som var med på detta möte i Stockholm jämfört med motsvarande för någon månad sedan på Sergels Torg.

Sen ska givetvis “Främlingsfientlig demonstration” bytas ut till “Invandringskritisk demonstration” och TV4 svarade faktiskt på e-post om klippet, men misslyckades kapitalt att i svamlande ordval “försvara” sitt ordval.

%22Jimmie%20%C3%85kesson%20som%20statsminister,%20s%C3%A5%20enkelt%20%C3%A4r%20det%22

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>