Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Hela världen skrattar…

Det är onekligen lätt att förstå varför hela världen skrattar ännu mer än tidigare åt “Sverige” när nyheter som denna om landets första “nämndehen Mia-Jonas Plunteman” sprids i medier över resten av världen. Jag har inget emot att människor får vara som de vill så länge de följer lagar och regler, men att uppmärksamma sådant i medier på detta sätt spär bara på det redan gigantiska åtlöjet för “Sverige” utomlands.

Hela världen skrattar...

Skärmdump från Expressen/KvällsPosten med direktlänk till artikeln om nämndehen Mia-Jonas Plunteman

1 comment to Hela världen skrattar…

 • Fd K-a-bo

  Hela världen skrattar…
  Dvs jag också..
  Så det kan gå när man helt okritiskt anammar alla dumheter som presenteras i PK-korridåren (jo jag vet..) som Stora Sanningar.
  Är det tänkt att vi andra medborgare ska känna respekt? Stolthet och tillfredsställese över detta hens offentliga agerande?
  Inte här, vill man leka Hen Löjlig offentligt, gör det
  Men respekt? Aldrig.
  I vilket annat land som helst skulle nog henet omhändertas av män i vita rockar medförande en konstig tröja med hopsydda ärmar..

  God fortsättning ändå och låt oss gemensamt försöka upplysa de ännu ovetande om planerna för landets framtid..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>