Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bytte från M till SD

Madeleine Eriksson jobbade i Sveriges Riksdag som politiskt sekreterare för Moderaterna när hon insåg att en fråga överhuvudtaget inte fick diskuteras i partiet, precis som det är hos Socialdemokraterna där invandringsfrågan inte fick tas upp på partiets senaste kongress.

Madeleine Eriksson har nu fått en debattartikel publicerad hos Expressen där hon förklarar varför hon bytte parti och numera har samma arbete som politisk sekreterare i riksdagen, men nu för Sverigedemokraterna.

“Som politisk sekreterare förväntas man bistå de ledamöter man arbetar för med att bland annat skriva debattartiklar. Döm om min förvåning när dessa kompetenta och drivna ledamöter inte fick skriva artiklar om vissa ämnen – oavsett hur mycket frågorna debatterades hemma i deras valkretsar. De fick inte bemöta väljarnas högst berättigade frågor om exempelvis invandringen. Allt för att inte ”gynna SD”. Om vi diskuterade invandring kunde vi bara förlora på det, resonerade partiledningen. Det var endast jobb och skola som var godkända ämnen.”

Expressen Debatt, Madeleine Eriksson: “Jag lämnade M för SD – för väljarnas skull”

Jag lämnade M för SD – för väljarnas skull

 

1 comment to Bytte från M till SD

  • Lars Ottosson

    Förstår inte hur de andra partierna resonerar, både S och M lämnar walkover till SD när det gäller flyktingpolitiken.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>