Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Har vi yttrandefrihet?

Den kände ishockeytränaren (och frimärkssamlaren) Leif Boork, som numera är tränare för svenska damlandslaget i hockey uttalade sig igår, helt som PRIVATPERSONTwitter om vad han anser om det stora samhällsproblemet kring “tiggeriet”. Leif har dock inte “rätt” uppfattning så genast gick svenska gammelmedier i taket och belägrade Leifs arbetsgivare Svenska Ishockeyförbundet för att få kommentarer.

Vi har väl fortfarande ett visst mått av yttrandefrihet i demokraturen Sverige så vad tusan har Svenska Ishockeyförbundet överhuvudtaget med dessa uttalanden, som Leif gjort som privatperson, att göra?

Leif Boork om tiggeriet

1 comment to Har vi yttrandefrihet?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>