Arkiv

Bokbörsen

Har vi yttrandefrihet?

Den kände ishockeytränaren (och frimärkssamlaren) Leif Boork, som numera är tränare för svenska damlandslaget i hockey uttalade sig igår, helt som PRIVATPERSONTwitter om vad han anser om det stora samhällsproblemet kring “tiggeriet”. Leif har dock inte “rätt” uppfattning så genast gick svenska gammelmedier i taket och belägrade Leifs arbetsgivare Svenska Ishockeyförbundet för att få kommentarer.

Vi har väl fortfarande ett visst mått av yttrandefrihet i demokraturen Sverige så vad tusan har Svenska Ishockeyförbundet överhuvudtaget med dessa uttalanden, som Leif gjort som privatperson, att göra?

Leif Boork om tiggeriet

1 comment to Har vi yttrandefrihet?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>