Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mannen från verkligheten

Peter “Nalle” Lundgren sitter sedan drygt ett år tillbaka i EU-parlamentet för Sverigedemokraterna. I ett Facebookinlägg idag beskriver “Nalle” sin resa från livet som lastbilschaufför till EU-parlamentariker och nedan några korta citat från inlägget plus en film som gjordes tidigare och som handlar om hans liv i Bryssel.

“Tänker tillbaka på tiden som gått, för bara 16 månader sedan satt jag i lastbilen ute på vägarna och nu på onsdag sitter jag i Capitol Hill i Washington på möte och middag med Nigel Farage och en mängd Amerikanska senatorer. Det är då tillvaron ter sig smått overklig för mig, aldrig hade man väl kunnat tro att något sådant skulle kunna hända mig, en helt vanlig arbetarkille.”

“På ett personligt plan har det också varit fantastiskt bra, efter bara 7 månader gick jag till final i MEP-Award tävlingen som utser årets bästa ledamot som gjort en utomordentligt bra insats i sitt område, och jag blev tvåa som jag är mycket nöjd med. Jag var också den första ledamoten från en EU-kritisk grupp som blivit nominerad någonsin, till och med Nigel var mäkta imponerad.”

“Speciellt stort tack till Jimmie Åkesson, Mattias Karlsson, Richard Jomshof, Björn Söder och övriga i Partistyrelsen som vågade satsa på ett nytt koncept med att skicka verklighetens folk till Bryssel.”

“Sedan gjorde Belgisk television en dokumentär om mig som sändes på bästa sändningstid då de ansåg det vara fullständigt otroligt att bli invald som vanlig lastbilschaufför i EU-Parlamentet och gå till final i MEP tävlingen.”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>