Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Enkla frågor – krångliga svar

Vad ska man säga om dessa totalt meningslösa svar på Moderaternas presskonferens idag? Moderaterna eller Alliansen kan ju lägga misstroendevotum mot Stefan Löfvén och hans katastrofala regering vilken dag de vill och få stöd. Fast det viktigaste är tydligen att Sverigedemokraterna inte ska få mer inflytande än de redan har idag, som vid voteringarna i enskilda frågor i riksdagen där de avgör alla frågor när sjuklöverpartierna inte är överens. Oftast går det dock inte till omröstningar eftersom respektive sida drar tillbaka sina förslag när de vet att Sverigedemokraterna kommer att rösta emot. Det viktigaste är tydligen inte längre att föra sin egen politik!

UPPDATERAT: När jag såg klippet första gången blev jag uppriktigt förvånad över de raka och enkla frågorna och man ser även på klippet hur vissa “journalister” skruvar på sig. Nu visar det sig att killen som ställde frågorna är 20-årige Alex Singer som jobbar på Sverigedemokraternas kommunikationsavdelning. Underbart!

Nyheter Idag: “20-årig sverigedemokrat lajvade journalist på Moderaternas pressträff”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>