Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nya Willys på Pantarholmen

Sommarens långa avbrott i Karlskronabloggen p g a sjukhusvistelse medförde bl a att diverse prover bör tas ungefär var tredje månad och då blir det alltid en promenad från Trossö tur och retur till lasarettet. På tillbakavägen varje gång ett stopp vid WillysPantarholmen och idag var första gången jag besökte det ombyggda Willys. “Sveriges modernaste Willys” tror jag reklamen löd under de flera veckor affären var stängd och affären är riktigt fräsch och betydligt större än tidigare! Dock väldigt få kunder jämfört med liknande besök tidigare och jag tror Willys tappat många kunder till närliggande Lidl under tiden Willys var helt stängd.

Jag tycker det är ett märkligt beslut att helt stänga en affär som Willys gjorde under kanske två-tre veckor och självklart tappar affären väldigt många kunder p g a detta. I Karlskrona har vi Hemköp som tidigare byggde om del för del, men aldrig stängde helt och igår när vi var på City Gross var det samma förfarande där att bygga om del för del medan affären är öppen.

Nya Willys på Pantarholmen

Nya Willys på Pantarholmen

Nya Willys på Pantarholmen

Trevligt att kunna köpa produkter från Israel på Willys! Jag stöder gärna Israel på alla sätt jag kan!

Mobil EU-migrant tillbaka på jobbet

Även vid Willys arbetar mobila EU-migranter utanför affären och här börjar arbetsdagen tydligen kring klockan 09.00.

3 comments to Nya Willys på Pantarholmen

 • Fd K-a-bo

  Intressant. Man vågar alltså tydligt deklarera att varorna kommer från det enda demokratiska landet i MÖ, Israel?
  För ett antal år sen fick jag en osande ilsken föreläsning av en kvinnlig anställd om ockupation, krigsbrott, övervåld, mördare etc på ICA Flygfyren i Märsta.
  Hon gillade INTE att jag uttryckligen frågade efter israeliska apelsiner.
  De ska fö lägga ner den butiken nu.

 • Karlskronabloggen

  Ja, jag tror faktiskt de flesta affärerna har varor från Israel och även visar det precis som Willys, har sett både på Hemköp och City Hallen inne i centrum. Jag brukar också fråga om frukt från Israel, men har aldrig fått några negativa reaktioner, även om en del tycks tro att man frågar för att man INTE gillar Israel, men i mitt fall är det tvärtom. Har dock en bekant i Göteborg som berättat att han fick en “föreläsning” av en anställd på Systembolaget när han frågade efter vin från Israel. Vinet var minsann tillverkat på “ockuperad mark”, så det rekommenderades han att inte köpa (vilket fick till följd att han köpte två flaskor istället för en).

 • Lars Ottosson

  Har dom byggt något nytt där till vänster om bilden där husen brann upp för några år sen?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>