Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vad har hänt vid Sunnadal?

Idag körde vi förbi Sunnadal och jag hajade till vid nedanstående syn och fick köra tillbaka och stanna vid busshållplatsen för att ta några bilder. Jag läser som kanske bekant inte lokaltidningarna så jag har inte sett om detta uppmärksammats någonstans. Är det någon som har koll på vad som hänt? Körde även upp till skolan och kollade lite och den en gång en av Sveriges modernaste skolor ser ju fullständigt nedgången ut. Är det ingen på kommunen som har ansvar för detta och “soptippen” som alla ser vid infarten från väster är ju verkligen en bedrövlig “reklam” för Karlskrona kommun.

UPPDATERAT 1:
Postade samma bild på Facebook och som jag tolkar de över 100 svar som hittills skrivits så är detta – på fullt allvar – uthyrda kolonilotter som misskötts till den milda grad att det ser ut som på bilden.

UPPDATERAT 2: Just nu har totalt 144 kommentarer lämnats på Facebook, men en moderator i gruppen har varit inne och rensat bort 58 av dessa. Det var så att kommentarerna mer började handla om livet i Kungmarken och Sunnadalskolans katastrofala skolresulat. Det var helt riktigt utanför själva ämnet, som bara gällde det som visades på bilden. Själv kommenterade jag ingenting, men där var några riktigt bra kommentarer, bl a en lång om skolan som kommer att bli ett eget inlägg här så småningom. Modereringen tycker jag var helt OK, eftersom många inte höll sig till ämnet eller blandade in politik i en grupp som ska vara fri från politik. Dock instämmer jag inte med delmotiveringen att många kommentarer togs bort för de var “fördomsfulla”.

Vad har hänt vid Sunnadal?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>