Arkiv

Bokbörsen

David Baas totalt bortgjord

Han är ju bara helt underbar, Johan Andersson från Granskning Sverige, när han sätter ytterligare en prisbelönt “journalist” från Expressen (tidigare Expo) på pottkanten och får honom att bara upprepa sina svar precis som vi minns politiker som Bosse Ringholm (S) och Tobias Billström (M) göra när de var svarslösa.

1 comment to David Baas totalt bortgjord

  • Lars Ottosson

    Ojojoj vad pinsamt för Baas, herregud vilken nolla när han själv svarar på frågor och inte kan redigera i efterhand. Baas borde ge sin guldspade till Andersson och köpa sig en plastspade och sätta sig i sandlådan.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>