Arkiv

Bokbörsen

Grattis Jennie och Magnus!

Några fler Karlskronapolitiker från Sverigedemokraterna än Richard Jomhof som tar plats i Sveriges Riksdag blev det inte förra veckans val. Sverigedemokraterna fick 49 platser och närmast att komma in är Lotta Antman på plats 60. Några namn ovanför försvinner p g a EU-uppdrag och ett tillbakadragande, men det fattas ändå ett antal platser för Lotta.

Vi gratulerar dock några flitiga Karlskronabesökare från Bromölla som båda nu tar plats i riksdagen! Det är Jennie Åfeldt till vänster på en bild från Lövmarknaden 2013 och Magnus Persson på en bild från Klaipedaplatsen i samband med Björn Söders besök i Karlskrona innan EU-valet!

Grattis Jennie och Magnus!

Läs presentation av de båda på Kristianstadsbladet: “De tar plats i riksdagen”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>