Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Grattis Jennie och Magnus!

Några fler Karlskronapolitiker från Sverigedemokraterna än Richard Jomhof som tar plats i Sveriges Riksdag blev det inte förra veckans val. Sverigedemokraterna fick 49 platser och närmast att komma in är Lotta Antman på plats 60. Några namn ovanför försvinner p g a EU-uppdrag och ett tillbakadragande, men det fattas ändå ett antal platser för Lotta.

Vi gratulerar dock några flitiga Karlskronabesökare från Bromölla som båda nu tar plats i riksdagen! Det är Jennie Åfeldt till vänster på en bild från Lövmarknaden 2013 och Magnus Persson på en bild från Klaipedaplatsen i samband med Björn Söders besök i Karlskrona innan EU-valet!

Grattis Jennie och Magnus!

Läs presentation av de båda på Kristianstadsbladet: “De tar plats i riksdagen”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>