Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Gustav Fridolin (MP) vs. Björn Söder (SD)

I morse var det debatt i TV4 mellan Gustav Fridolin (MP) och Björn Söder (SD) om tiggeriet på våra gator och det var en rätt hätsk debatt, särskilt efter att Gustav förstod att han inte hade tillräckligt med argument utan bara slängde sig med floskler och tog upp andra ämnen som inte hade med sakfrågan att göra. Sällan har man väl sett en klarare segrare än Björn Söder i denna debatt och även bra insatser av programledarna!

5 comments to Gustav Fridolin (MP) vs. Björn Söder (SD)

 • Lars Ottosson

  Den värsta överkörning jag sett i en debatt. Ständigt vattendrickande Fridolin nästan vädjade till programledarna att hjälpa honom. Här fick SD många nya röster.

 • per johanson

  En debattör som söder som ständigt avbryter motståndaren väcker inga sympatier.

  • Karlskronabloggen

   Det är inte Björn Söders vanliga stil att avbryta, men i det här fallet var det helt klart nödvändigt när Gustav Fridolin, i brist på argument i sakfrågan, tog upp helt andra ämnen än det debatten gällde.

 • per johanson

  Vanlig anständighet säger att man låter folk tala till punkt men söder saknar väl det.

  • Karlskronabloggen

   Vem som avbröt vem flest gånger av Fridolin och Söder är det upp till åhörarna att bedöma, men jag tycker det var en mycket bra debatt fram tills Fridolins argument var slut och han började prata om helt orelevanta frågor. “All credit” till programledarna också som lät båda prata lika mycket och inte avbröt stup i kvarten som ibland är fallet i gammelmedierna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>