Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Parkeringsproblem?

I Norra Möllebacksgränd har parkeringsskyltarna en liten annorlunda placering än vanligt och är dessutom vända uppochned, så vi får väl se hur många böter det blir här i veckan!

Om sanningen ska fram så är det så att skyltarna ska sitta på den lilla stolpen längst fram, men under helgens stormande blåste de ned och låg på gräsmattan ett par dagar, men nu har någon ställt dem upp (på fel håll).

Parkering i Norra Möllebacksgränd

2 comments to Parkeringsproblem?

  • Fd Ka-bo

    Inte ens vädrets makter gillar P-bolagen. Vi tackar för det…

  • Karlskronabloggen

    Karlskrona kommun anlitar Securitas för parkeringsövervakningen och de bötfäller dygnet runt och har väl någon form av provision för detta. Annat var det tidigare när kommunen hade parkeringsvakter, då var det 10.00-16.00 vardagar som gällde om det var risk för parkeringsböter.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>