Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lysande föreläsning Thoralf!

Idag var riksdagsman Thoralf Alfsson (SD) på besök i Karlskrona och höll en lysande föreläsning på Restaurang Touch. Här har Thoralf just anlänt och flankeras av till vänster Michael Hess och till höger Christopher Larsson. Thoralf berättade först om sitt arbete i Sveriges Riksdag och sedan om sin populära blogg, som troligen är en av Sveriges mest lästa politiska bloggar. Trevligt att få en inblick i riksdagsarbetet och andra delen som mest handlade om bloggen var ännu mer intressant. Thoralf jobbar verkligen som en “grävande journalist”, dvs så som svenska “journalister” borde arbeta istället för att dölja fakta.

Medlemsmöten (öppet även för sympatisörer) som detta planeras en gång i månaden fram till valet och nästa gång är det ständigt lika aktuelle Kent Ekeroth som kommer på besök.

Lysande föreläsning Thoralf!

2 comments to Lysande föreläsning Thoralf!

  • AWSvensson

    alltid lika trevligt att höra Thoralf beskriva den verklighet som förvägras allmänheten att ta del av pga en lögnaktig media. Med erfarenhet av arbete, politik o FN tjänst så har han en bred syn på denna verklighet

  • Karlskronabloggen

    Ja, Thoralf började med att presentera sig själv och berätta om sitt arbetsliv och sin FN-tjänst, vilket var mycket intressant. Han sa också att det var kul när bloggläsare och kommentatorer i hans blogg kommer fram och presenterar sig och nämnde faktiskt just “AWSvensson” som exempel och igår kunde jag presentera mig som “Karlskronabloggen” för jag missade tyvärr Thoralf under Jimmies sommartal i somras!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>